Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navštívili nás kamarádi Jitka, Daphné a Adad

ObrazekV sobotu před Silvestrem nás navštívila Jitka se svými faraony Daphné a Adýskem - Asalky brácha. Douho jsme se neviděli, takže jsme se na jejich návštěvu těšili!

Jitka byla nedaleko od nás na zimní dovolené, takže využila toho, že zavítali k nám na Vysočinu a navšívili i nás. Vzhledem k tomu, že bydlíme daleko od sebe, jsou takovéto návštěvy našich kamarádů vzácností.

Při prvním "přivítání" vypadalo, že ani holky ani kluci nebudou na "našem území" kamarádi. Bahir se nepohodl s Ádou a Asalé zase s Daphné. Naštěstí sourozenci se mají rádi, tak si udělali lítačku na zahradě. Adýsek má už zahojenou tlapičku po těžké zlomenině a může zase blbnout na zahradě. Asalé se ho prvně bála, ale nakonec utvořili báječnou dvojici a řádili na zahradě. Potom nám chvilku trvalo, než jsme dostali Ádu domů, kde se mezitím stihly holky skamarádit. Bahir ale tak "úspěšný" nebyl a Ádu netoleroval, takže kluci byli na vodítkách. Ale když šlo o pamlsky, tak i Bahir se nechal přemluvit a Ádu chvilku snesl. Daphné naopak žárlila na mladé sourozence a když už si hráli moc dlouho a intenzivně - musela je vždycky srovnat.

Byli jsme moc rádi, že se Jitka stavila a udělala nám tím velkou radost.

Několik fotek z jejich návštěvy najdete ve fotogalerii "kamarádi".

 

Náhledy fotografií ze složky Kamarádi