Jdi na obsah Jdi na menu
 


Coursingový vítěz 2007

Vyhlášení coursingové sezóny 2007. Je to již rok co jsme se radovali z vítězství v sezóně 2006 a obhájení titulu v roce 2007 nás velice potěšilo.

V roce 2007 jsme se více věnovali coursingu než dostihům. Absolvovali jsme skoro všechny bodovací coursingy, které se v tomto roce konaly. Opět je to takové vítězství, ve kterém Bahir nemusel moc bojovat, protože z faraonů-psů (stejně jako vloni) se nikdo nezúčastnil potřebných 3 bodovacích coursingů. Za to mezi fenami už byl letos mírný souboj. Obě účastnice - Ashra a Daphné se přetahovali o vítězství v jednotlivých závodech. Nakonec rozhodl větší počet odběhaných coursingů u Ashry a stala se coursingovou vítězkou 2007 a Daphné zaostala o pár bodíků na druhém místě.

 Umístění

Jméno psa / feny

Počet bodů

 1.místo - pes  Bahir al Ghazal Farafra 

118 (?)

 1.místo - fena  Ch'Althaia al Ashra Eben Dag

54

 2.místo - fena  Daphné Spirit of Millenium

43

Ohlédnutí za coursingovou sezónou 2007:

 

* Bahir získal tituly: Mistr ČR, Mistr Moravy

* Bahir vyhrál klubový coursing na Pharaoh Fest Open 2007 mezi faraony - psy

* Bahir se stal Coursingovým vítězem za rok 2007

* Opět jsme obdrželi spoustu krásných cen a dárků

* Náš počet přátel se zase o něco rozšířil

* ... a odnesli jsme si spoustu krásných zážitků...

******************************************************

Stojí i za zmínku, že Bahča se zapojil i do boje o dostihového vítěze, ale chyběl mu 1 bodovací dostih k umístění v této soutěži. Takže jeho 2.místo zůstalo jen pomyslné. Ale i tak nás to potěšilo, protože jak jsem psala výše - dostihy pro nás byly letos jen minimální záležitosí. Mezi psy vyhrál Amenardis Farafra a mezi fenami Daphné Spirit of Millenium. Stejně jako Bahča dopadla C'Sachmet Farafra (chyběl jí také jeden dostih k 2.místu).

 

 

Náhledy fotografií ze složky Coursing 2007