Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. výstava adpotovaných chrtů - Varvažov 9.5.2015

Druhý ročník výstavy adoptovaných chrtů se konal při 7. velkém jarním setkáním adoptovaných chrtů a měl se původně konat v Náměšti nad Oslavou, bohužel z důvodu poruchy elektřiny v areálu byla akce narychlo přesunuta do Varvažova.
dsc_2688.jpgOpět jsme si udělali prodloužený víkend a do Varvažova jsme vyrazili již v pátek. Brala jsem všechny pesany, kteří se na výlet vždy moc těší. V Humpolci se ke mě připojila druhým autem Lůca a jeli jsme do Oldřichova k Ivaně. Tam přijela i Evička a společně jsme přejížděli na místo konání. Cestu nám zkomplikovala uzavírka silnice a tak jsme se trochu potrápily, ale na místo jsme dojely. Po najítí vhodného místa pro kemping jsme postavili ohrádky jak Ivaně ke karavanu, tak mě k autu. Odpoledne jsme si poseděli u grilu a pak se také vymyslelo místo na výstavní kruh, který jsme postavili po příjezdu Markéty se stánkem hlavního sponzora JK Animals. Takže na sobotu bylo vše připraveno. Všichni se rozešli do svých pokojů a chatek no a my si zalezli hezky do svého auta, kde jsme měli jeden z největších luxusů - areál je hodně starý a hlavně zanedbaný a bohužel čistota zde rozhodně není na prvním místě. Takže jsem byla ráda za svoje pelíšky v autě. 
dsc_2317.jpgSobota patřila výstavě. Sešlo se poměrně dost pejsků. Výstavu jsme pořádali za NorthWind Cup a veškerý výtěžek šel opět zpět organizaci Galgo v nouzi na podporu galgů a nejen jich. Rozhodčí byla tentokrát Lucka Adámková a zhostila se své funkce opravdu báječně. Po chvíli z ní spadl první stres a vše šlo jak po másle. Účastníci byli vzorní a do kruhu chodili včas. Pejsci byli moc šikovní, někteří stále bojují ze strachem, ale Lucka byla ke všem velmi vstřícná a tak všichni pejsi své posouzení zvládli dokonale. Já jsem vystavovala Aminku ve třídě dospělých a umístila se na úžasném 2. místě. Vítězové skupin bojovali o nejlepší jedince plemene a ti pak o nejlepšího psa výstavy. Vyhrála krásná fenka kanárského podenca Zara. Velké poděkování patří sponzorům výstavy - každý účastník dostal balíček od JK Animals a vítězové ještě granule Sam's Field, dále všichni obdrželi poukaz na slevu od Dogipexu a vítězka obojek dle vlastního výběru. Poděkování patří také celému týmu NorthWind Clubu a za GACR a GvN především Lacinovým. 
dsc_2859.jpgPo výstavě jsme opět poseděli u grilu. Někteří již odjížděli domů, my ale zůstáváme až do neděle. Večer bylo losování tomboly, která byla opravdu bohatá. Také jsem si koupila lístky a podařilo se mi z 5 lístků na 4 vyhrát! Odnesli jsme si krásný obleček od DG Dog Gear, super chrtí čepičku, konzervu a pamlsky. Pak jsme ještě poseděli venku a opět zalezli do svých pelíšků v autě a karavanu.
V neděli už jsme pomalu balili a odjížděli domů. Cestou jsem se ještě pokochala při přejezdech Orlíku, vyfotila a razila domů.

Fotogalerie ZDE