Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový přírůstek - Asalé Re Ammut

Asalé Re Ammut (* 29.8.2006)

V nedávné době jsme se dvakrát byli podívat do Říčan u Prahy na podivné chlupaté kuličky - 1 holčičku a 5 kluků. Doma mi říkali, že prý to jsou štěňátka faraonů, ale přece nejsem slepej a takhle teda faraon nevypadá. Když jsme tam jeli potřetí, tak už mi to bylo divné, ale musím přiznat, že už se z toho vyklubali zmenšeniny nás faraonů! Seznámili mě s jedinou holkou "v okolí" a dávali mi ji do auta ukázat. Moc se mi líbila, tak jsem si jí pořádně očichal. Pak mi ji dokonce dali do auta a všichni jsme jeli domů! No asi jede k nám na návštěvu. To bude paráda až jí to doma všecko ukážu!

Tak když jsme dorazili domů, vše jsem malé Asalé (tak se ta holčička jmenuje) vše ukázal. Vzal jsem jí na zahradu, abych se jí předvedl jak umím běhat. Ta ale koukala, když jsem se rozběhl. Doma jsem jí hned ukázal, kde mám hračky a půjčil jsem jí je. Taky jsem ji vysadil na moje místečko. To jsem asi neměl dělat, protože si ho celé zabrala pro sebe!

Druhý den ráno jsem se zbudil a Asalé byla ještě u nás. Tak to asi nebude jen návštěva. Vždycky mi slibovali sestřičku, ale to jsem vůbec netušil, že ta chvíle už nastala. Nicméně mám z toho obrovskou radost. Budeme si spolu hrát, běhat na zahradě, dovádět ... no prostě všechno budem dělat společně.

Až bude něco nového tak vám to tady napíšem!

 

Bahir a Asalé

 

Náhledy fotografií ze složky Asalé Re Ammut