Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstavy 2017 - Ghebbi

Klubová výstava Klubu faraonských psů
Rybníček 26.8.2017

Posudek Ghebbi:
Třída pracovní; V2, res. CAC; rozhodčí: Jílková Zdenka, CZ

7,5 letá fena, příjemný výraz, správné oko a ucho, nůžkový skus, hezký krk, mohutnější hrudník, správná horní linie s lehce širšími bedry, typický ocas, správné úhlení, vyrovnaná povaha.

Komentář:

Druhá letošní klubová akce se konala opět v Rybníčku. Na místo přijíždíme již v pátek. Beru celou smečku. Stavíme zázemí a po chvíli přijíždějí ostatní. Večer klábosíme a chystáme vše na zítřejší výstavu. Počasí nám přeje a celá výstavní sobota je doprovázená sluníčkem, až jsme se pěkně připekli. Gebča je ve třídě pracovní společně s Chadyou, která třídu vyhrává a my si odnášíme V2, res. CAC. Evě to moc přeji, tak mám snad větší radost, než kdybychom vyhrály my :) Po výstavě jsou ještě bonitace a klubová schůze. Pak stavíme dráhu na nedělní trénink a večer je super zábava. Muzika super, alkohol po tom celodenním sluníčku už tak super není. Druhý den je velmi krutý. Ale je to za námi, akce úplně úžasná. 

21318844_10209142545511813_6241578662809734577_o.jpg

******************************************************************************

Speciální výstava Klubu faraonských psů
Praha 23.7.2017

Posudek Ghebbi:
Třída pracovní; V1, CAC; rozhodčí: Benjamin Sanchez Garcia, ESP

???

Komentář:

dsc_0608.jpgGebča se po dlouhé době účasní výstavy. Jedeme spíše z takové "služnosti" účastnit se klubové akce, která je letos spojená s FCI Euro Sighthound výstavou. Posuzuje španělský rozhodí. Místo se z původní Ml. Boleslavi přesunulo do Prahy Chuchle, následně na výstaviště Holešovice. No místo nebylo zvolené zrovna ideání, ale což, už jsme nahlášení tak jedeme. Počasí nic moc, zima a déšť. Na řadu jdeme až po Salukách, kterých je zde hodně. Procházíme schátralé výstaviště. Velkým překvapením byla návštěva Simony Šaškové, kterou jsme již hodně dlouho neviděli. Pak už jdeme do kruhu. Gebča opět nepředvedla žádné výstavní nadšení, ale získáváme V1, CAC a tím dnešní výsledky končí. Loučíme se a míříme domů.
Nemůžu najít posudek, takže ani nevím, co tam máme :)

Fotogalerie ZDE  

******************************************************************************